Påskkaka

Eller till "Citat & annat"

1 dl socker

4 ägg

2 dl torkad frukt

1 tsk salt

1 dl farinsocker.

4 msk citronsaftnötter

2 liter whisky 

 

Ta fram en mellanstor skål.

Kolla whiskyn genom att smaka.

Häll whisky i ett decilitermått och drick.

Upprepa. 

Sätt på elvispen.

Smaka återigen på whisky, om den fortfarande håller kvalitén. 

Blanda 1 dl smör i en stor skål, lägg till 1 msk socker och vispa igen. 

Kolla om whiskyn fortfarande är god, drick ännu en kopp.

Schtäng av elvischpen. 

Knäck två hönor och schläng i schkålen, med all torkad frukt

Schätt på elvischpen igen…

Om den fjuktade torken fastnar i schkålen, vrid loss den medmuvschkrejsel.

Schmaka sen om whiskyn fortfarande är god.

Schen schka du schila 2 dl schalt, eller nåt schånt..

De é inte schå noga.

Kolla whischkyn. 

Schila citronsaften, lägg i en ma…sched… och schå socker

eller nåt, va fan.

Schmörj ugnen.

Vrid kakformen på 220 grader, glöm inte att schtänga avelvischpen.

Schläng ut schkålen genom fönstret, icg….schå kolla schenwhischkyn. 

Gå å lägg dig...