Eller till "Citat & annat"
1 dl socker
4 ägg
2 dl torkad frukt
1 tsk salt
1 dl farinsocker.
4 msk citronsaftnötter
2 liter whisky
Ta fram en mellanstor skål.
Kolla whiskyn genom att smaka.
Häll whisky i ett decilitermått och drick.
Upprepa.
Sätt på elvispen.
Smaka återigen på whisky, om den fortfarande håller kvalitén.
Blanda 1 dl smör i en stor skål, lägg till 1 msk socker och vispa igen.
Kolla om whiskyn fortfarande är god, drick ännu en kopp.
Schtäng av elvischpen.
Knäck två hönor och schläng i schkålen, med all torkad frukt
Schätt på elvischpen igen…
Om den fjuktade torken fastnar i schkålen, vrid loss den medmuvschkrejsel.
Schmaka sen om whiskyn fortfarande är god.
Schen schka du schila 2 dl schalt, eller nåt schånt..
De é inte schå noga.
Kolla whischkyn.
Schila citronsaften, lägg i en ma…sched… och schå socker
eller nåt, va fan.
Schmörj ugnen.
Vrid kakformen på 220 grader, glöm inte att schtänga avelvischpen.
Schläng ut schkålen genom fönstret, icg….schå kolla schenwhischkyn.
Gå å lägg dig...